Trinn 4. Erklæring for Kaspersky Security Network

I dette trinnet blir du invitert til å delta i Kaspersky Security Network. Deltakelse i programmet innebærer å sende informasjon om trusler oppdaget på datamaskinen, kjøre programmer og nedlastede signerte programmer og dele systeminformasjonen din med AO Kaspersky Lab. Ingen personlige data som mottas fra deg, blir samlet inn, behandlet eller lagret.

Se gjennom personvernerklæringen for Kaspersky Security Network. Hvis du godtar alle vilkårene, klikker du på Godta i veiviservinduet.

Hvis du ikke ønsker å delta i Kaspersky Security Network, klikker du på Avslå.

Etter du har godtatt eller avslått deltakelse i Kaspersky Security Network, fortsetter installasjonen av programmet.

I programversjoner inkluderer Kaspersky Security Network-erklæringen informasjon om behandling av personlige data.